1. Pályázatok

Tájékoztató a LEADER pályázatok benyújtásáról

A LEADER helyi pályázati felhívásokhoz kapcsolódó támogatási kérelem benyújtására kizárólag elektronikus úton, ügyfélkapun keresztül van lehetőség.

Az elektronikus benyújtásból fakadóan kérelmet csak azok az ügyfelek tudnak benyújtani:

  • akiket a Magyar Államkincstárnál vezetett Egységes Mezőgazdasági Ügyfél-nyilvántartási Rendszerben már nyilvántartásba vettek (ügyfél-azonosítóval rendelkeznek)hatályos ügyfél-nyilvántartási nyomtatványok és kitöltési útmutatók itt érhetők el
  • akik rendelkeznek Ügyfélkapus hozzáféréssel (az ügyfélkapuról további információt https://ugyfelkapu.magyarorszag.hu/ weboldalon talál).

A pályázat benyújtási felülete a https://www.mvh.allamkincstar.gov.hu weboldalon, az elektronikus ügyintézés menüpont használatával ügyfélkapus belépést követően lesz elérhető.

A Jászsági Kistérségi Helyi Közösség Egyesülete Helyi pályázati kiírásai az Államkincstár Alkalmazások menüjéből érhetők elVP Leader – Helyi felhívás kereső

A benyújtó felülethez tartozó “Felhasználói kézikönyv elektronikus felült használatához és e-kérelem benyújtásához”, valamint az “ÉNGY tételek import segédlete” c. dokumentumok a LEADER helyi felhívásokhoz kapcsolódóan, a https://www.mvh.allamkincstar.gov.hu/leader-helyi-felhivasok a “Kapcsolódó tartalmak” pont alatt érhetőek el.