Rendezvények meghívóinak benyújtása!!!

Tisztelt Pályázók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy rendezvényhez kapcsolódó pályázatok esetén a rendezvény meghívóját és plakátját a Magyar Államkincstár felé is szükséges megküldeni az elektronikus támogatási kérelem benyújtó felületen keresztül. (https://e-kerelem.mvh.allamkincstar.gov.hu/enter/)

A benyújtás folyamata a következő:

A felületen az Általános ügyintézés főmenü alatt található a „Támogatáshoz kapcsolódó iratok elektronikus benyújtása” menüpont. Új beadvány benyújtás esetén a mezők kitöltése nélkül az „Új felvitel” gombra kell kattintani. Válassza ki a jogcímet a jogcím listából majd a „Tovább” gombbal lépjen be fájlcsatoló felületre. A Hivatkozott vonalkód mezőben adja meg azon dokumentum iratazonosítóját, amelyre hivatkozni szeretne (pl.: Benyújtott kérelem iratazonosítója, Nyilatkozattételre felszólító végzés iratazonosító stb.). Amennyiben a Hivatkozott vonalkódot adja meg, úgy a Hivatkozott irat iktatószáma automatikusan kitöltésre kerül. A Hivatkozott irat iktatószáma mezőben adja meg azon dokumentum MVH által generált iktatószámát, amelyre hivatkozni szeretne (pl.: Benyújtott kérelem iktatószáma, Nyilatkozat tételre felszólító végzés iktatószáma, stb.). Amennyiben a Hivatkozott irat iktatószámát adja meg, úgy a Hivatkozott vonalkód automatikusan kitöltésre kerül. A Gyűjtőkód megadása automatikusan történik, megegyezik a Jogcím megnevezésével. A Tárgy mező lenyíló listából választható.

A csatolt dokumentumok feltöltésére vonatkozóan az alábbiakat tanácsoljuk:

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a csatolandó dokumentumok mérete és fájlformátuma korlátozva van. Csatolható legnagyobb méret: 25 MB

Csatolható fájlformátumok: shp, .txt, .pdf, .docx, .doc, .bmp, .jpg, .jpeg, rtf, xls, xlsx Amennyiben nem a megadott fájlformátumokat használják a feltöltés sikertelen lesz.

Kiemelten fontos, hogy a meghívón, plakáton szerepeljenek a kötelezően feltüntetendő arculati elemek. (JKHK Egyesülete logó, LEADER logó, Széchenyi 2020 logó és az „infoblokk”)