Az Elnökség/ Döntéshozó Testület (DT) jóváhagyta a HVS végleges szövegét

A Jászsági Kistérségi Helyi Közösség Egyesülete Elnöksége/Döntéshozó Testülete a 2011.04.23-i ülésén megtárgyalta és jóváhagyta a HVS végleges változatát,azt az egyesület közgyűlése elé terjeszti elfogadásra. A HVS-t az előírt mellékletekkel együtt a HACS munkaszervezete 2011.05.26-ig véglegesíti és 2011. május 30-ig helyezi el az egyesület honlapján a HVS végleges szövegét. A HVS-t az egyesület közgyűlése 2011. május 24-én tárgyalja és várhatóan el is fogadja. a HVS végleges változatát.

Elnökségi ülés meghívója

Elnökségi ülés jelenléti íve

Elnökségi ülés igazoló fényképei

Elnökségi ülés jegyzőkönyve

LEADER célterület tervező

LEADER forrástábla

HVS aktuális szövege

Az Tervezői Csoport jóváhagyta a HVS végleges szövegét

A Jászsági Kistérségi Helyi Közösség Egyesülete a Tervezői Csoport ülésén 2011.04.23-i ülésén megtárgyalta és jóváhagyta a HVS végleges változatát,azt az egyesület elnöksége/döntéshozó testülete és az egyesület közgyűlése elé terjeszti elfogadásra.

A HVS-t az előírt mellékletekkel együtt a HACS munkaszervezete 2011.05.26-ig véglegesíti és 2011. május 30-ig helyezi el az egyesület honlapján a HVS végleges szövegét. A HVS-t az egyesület közgyűlése 2011. május 24-én tárgyalja és várhatóan el is fogadja. a HVS végleges változatát.

TCS ülés meghívója

TCS ülés jelenléti íve

TCS ülés igazoló fényképei

TCS ülés jegyzőkönyve

LEADER célterület tervező

LEADER forrástábla

HVS aktuális szövege