Felhívás módosítás!

Tisztelt Ügyfeleink!

A VP6-19.2.1.-48-2-17 azonosítószámú „Turisztikai szolgáltatások és kínálat fejlesztése” című felhívásunk módosult! A felhívás „3.4.1. Műszaki, szakmai tartalommal kapcsolatos elvárások/

3.4.1.1. Műszaki, szakmai tartalommal kapcsolatos elvárások”, valamint a „4.1. Támogatást igénylők köre” részek tartalma változott az alábbiak szerint:

„III. A projekt megvalósításával, illetve a gépbeszerzéssel kapcsolatos elvárások:

  1. A pályázó köteles a Jászsági Kistérségi Helyi Közösség Egyesülete területén székhellyel, fiókteleppel, telephellyel rendelkezni legkésőbb 2018. január 1-től, és a projekt megvalósulását ezen a területen viszi véghez.”

„A fentieken túl minden pályázónak kötelezően meg kell felelnie a következő kritériumoknak is:

  1. a) Éves nettó árbevétele az utolsó lezárt üzleti évben eléri a 200.000 Ft összeget, melyet igazolni is tud az éves beszámolóval, és/vagy vendégkönyv másolatával igazolni tudja, hogy éves szinten az eltöltött vendégéjszakák száma eléri az 50 db/évet.
  2. b) A pályázó köteles a Jászsági Kistérségi Helyi Közösség Egyesülete területén székhellyel, fiókteleppel, telephellyel rendelkezni legkésőbb 2018. január 1-től folyamatosan a pályázat benyújtás napjáig. A projekt megvalósulását ezen területen viszi véghez.
  3. c) A támogatást igénylő rendelkezik a 2007. évi XVII. törvény 28 § – ban szereplő Egységes Mezőgazdasági Ügyfél-nyilvántartási Rendszerben szereplő ügyfél-azonosító számmal.
  4. d) Szálláshely, camping, illetve fürdő fejlesztés esetén a pályázat benyújtását megelőző évben turisztikai szolgáltatóként van jelen a pályázatot benyújtó a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nyilvántartásában.”

Kérjük, a következő szakaszokban vegyék figyelembe jelen módosításunk!

Köszönettel:

JKHK Egyesülete